Verpanding

Verpanding

Verpanding van uw voertuig, hoe werkt dat?

Verpanding van uw auto

Heeft u geld nodig en bezit u een eigen auto met een minimale waarde van € 1.000,- Dan kunt u de auto verpanden om snel over geld te kunnen beschikken. De waarde wordt bepaald aan de hand van gerenommeerde koerslijsten, zodat altijd exact duidelijk is wat de eigenlijke waarde is van uw auto. Wanneer u dringend geld nodig heeft, kunt u bij ons langskomen met uw auto (of u vult het online aanvraagformulier in). Wij doen geen BKR check, de waarde van uw auto is bepalend. U draagt uw auto tijdelijk aan ons over en ontvangt dan direct geld voor het onderpand. Wilt u uw auto blijven rijden tijdens de verpand periode? Dat is natuurlijk mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

auto verpanden

Aanvraag indienen

Uw aanvraag wordt binnen
24 uur behandeld.

Afspraak inplannen

Plan een afspraak in
op onze vestiging.

Geld ontvangen

Ontvang uw geld
contant of per bank.

Welke voertuigen kunt u verpanden?

arrow_drop_down

Bepaal zelf de looptijd voor de verpanding van uw auto

U kunt zelf bepalen wat looptijd van de overeenkomst is. U kunt kiezen voor een korte periode van minimaal een maand maar u kunt de verpanding van uw auto ook meerdere maanden door laten lopen. Tijdens het aanvragen voor de verpanding van uw auto kunt u invullen welk bedrag u nodig heeft en hoe lang u de wagen wilt verpanden. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend: Totdat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, zit u helemaal nergens aan vast. Dat is een prettig idee wanneer u, in eerste instantie, alleen nog maar op zoek bent naar informatie en de mogelijkheden rond de verpanding van uw auto.

Duidelijk overzicht bij de verpanding van uw voertuig

Wilt u precies weten waar u aan toe bent? U ontvangt duidelijke en overzichtelijke informatie, in de overeenkomst staat exact vermeld welk bedrag u ontvangt voor uw auto, wat de looptijd van de overeenkomst is en wat de bijkomende kosten zijn voor de verpanding van uw auto. Indien u de auto ter verpanding bij ons achterlaat ontvangt u voorafgaand aan de verpanding een RDW-vrijwaring. Dit betekent dat de kosten zoals de autoverzekering en wegenbelasting tijdelijk niet door u betaald hoeven worden. Pas na het einde van de looptijd komen deze kosten weer voor uw rekening.

Menu