Hoe werkt het

Hoe werkt het

Hoe werkt Auto Verpanden en Blijven Rijden?

Hoe werkt het?

Heeft u geld nodig en is daar spoed bij? Dan kunt u uw auto verpanden én toch blijven rijden. Alle voertuigen zoals personenauto’s en bedrijfswagens met een waarde van minstens € 1000, komen in aanmerking voor een verpanding. De waarde van uw auto wordt bepaald volgens gerenommeerde koerslijsten. Wij verpanden auto’s met een minimale waarde vanaf €1.000, er is geen maximum.  De waarde van uw auto is bepalend voor het verpand bedrag, er wordt geen BKR check uitgevoerd. Nadat u de overeenkomst ondertekend heeft wordt het geld direct aan u uitgekeerd. Meestal staat het geld dezelfde dag nog op uw rekening.

auto verpanden

Aanvraag indienen

Uw aanvraag wordt binnen
24 uur behandeld.

Afspraak inplannen

Plan een afspraak in
op onze vestiging.

Geld ontvangen

Ontvang uw geld
contant of per bank.

Welke voertuigen kunt u verpanden?

arrow_drop_down

Wat zijn de kosten?

Er worden voor een verpanding stallingskosten en administratiekosten in rekening gebracht, deze kosten zijn afhankelijk van de waarde en het model van uw auto. Voorafgaand aan de verpanding krijgt u een duidelijk overzicht van deze kosten. De verpandkosten worden maandelijks in rekening gebracht. Na de afgesproken looptijd van uw verpanding betaald u het ontvangen verpandbedrag weer terug. Wilt u weten of uw auto in aanmerking komt voor een verpanding? Vult u dan het aanvraagformulier in. Heeft u vragen die niet beantwoord worden op onze website? Bel of mail ons dan, onze adviseurs helpen u graag verder, op elk moment van de dag.

Auto verpanden én blijven rijden

Hoe werkt het als u uw wagen niet kunt missen en erin wilt blijven rijden? U draagt dan tijdelijk het eigendom van uw auto aan ons over en leased de wagen dan weer terug. Bij ons kunt u een auto verpanden en er gewoon in blijven rijden. Er zijn al veel personen en bedrijven die op deze manier hun auto en/of bedrijfswagen bij ons hebben hebben verpand en naar volle tevredenheid gebruik maken van deze mogelijkheid. Op deze wijze kunt u snel over geld beschikken zonder moeilijke en langdurige aanvraag procedures zoals die bij bijvoorbeeld door kredietaanbieders gebruikt worden. De waarde van uw auto is bepalend voor het geldbedrag dat u kunt ontvangen, wij doen geen BKR check.  U ontvangt van ons binnen 24 uur een antwoord op uw aanvraag. Het staat u uiteraard vrij om het voorstel te weigeren of te accepteren.

Menu