Online verpanden

Online verpanden

Online verpanden van uw auto

Online verpanden is dé manier om snel te weten hoeveel geld u kunt krijgen voor het verpanden van uw auto of andere bezittingen. Door gebruik te maken van de mogelijkheden rond het online verpanden, krijgt u binnen 24 uur antwoord en hoeft u niet van tevoren langs te komen op onze fysieke vestiging in Apeldoorn. U maakt simpelweg gebruik van het online aanvraagformulier en binnen een dag krijgt u antwoord van ons. We vertellen u dan in een persoonlijk gesprek wat we u kunnen bieden voor uw wagen. Is dit bedrag naar uw wens, dan komt u langs om de uiteindelijke verpanding in werk te zetten. Uiteraard kunt u dezelfde dag nog over het geld beschikken.

Online verpanden

Aanvraag indienen

Uw aanvraag wordt binnen
24 uur behandeld.

Afspraak inplannen

Plan een afspraak in
op onze vestiging.

Geld ontvangen

Ontvang uw geld
contant of per bank.

Welke voertuigen kunt u verpanden?

arrow_drop_down

Het verpanden van een auto, kan dat bij een pandhuis?

We kijken bij het online verpanden altijd naar de waarde middels gerenommeerde koerslijsten. Wilt u bepaalde goederen laten taxeren omdat u niet weet wat de waarde is en de mogelijkheden zijn? Dan kunt u langskomen op één van onze vaste taxatiedagen. Het laten taxeren van uw voertuig is overigens geheel vrijblijvend. Niemand dwingt u tot het verpanden van uw auto wanneer de waarde bekend is en u zit dus nergens aan vast. Bent u van plan om direct een overeenkomst te sluiten na het taxeren van uw voertuig? Kijkt u dan even naar onze pagina om te lezen wat u precies mee moet nemen bij het verpanden van uw wagen.

Hoe werkt online verpanden?

Online verpanden werkt bij Auto Verpanden en Blijven Rijden net zo gemakkelijk als dat het klinkt. U klikt het aanvraagformulier aan en vult uw persoonlijke gegevens in. Ook selecteert u een bedrag dat u wenst te ontvangen en geeft u aan welk voertuig u wilt verpanden. Ook de looptijd van uw voorkeur komen we graag te weten. U kunt alle voertuigen verpanden die een waarde van meer dan € 1000 hebben volgens de gerenommeerde koerslijsten waarmee we standaard werken. Er is geen maximaal uit te keren bedrag verbonden aan de waarde van uw voertuig. Praktisch wanneer u een groot bedrag nodig heeft en daar direct over moet kunnen beschikken, om bepaalde rekeningen te betalen of om een investering te doen.

Menu