Bedrijfsauto belenen

Bedrijfsauto belenen

Geld nodig? U kunt bij ons uw bedrijfsauto belenen

Bedrijfsauto belenen

Wie momenteel op zoek is naar mogelijkheden om snel geld beschikbaar te hebben, kan bij ons zijn of haar bedrijfsauto belenen. Dit kan heel eenvoudig geregeld worden; het enige wat u hoeft te doen, is gebruik te maken van de online tool die u op deze site kunt vinden. Wij kunnen u al helpen wanneer uw wagen een waarde heeft van minimaal duizend euro. Wij zullen de waarde van uw wagen vaststellen aan de hand van actuele koerslijsten zodat u nooit te weinig bij ons leent. Voldoet uw wagen aan onze criteria, dan zullen wij u per mail een bod uitbrengen. Het staat u natuurlijk vrij om dit bod te weigeren.

Bedrijfsauto belenen

Aanvraag indienen

Uw aanvraag wordt binnen
24 uur behandeld.

Afspraak inplannen

Plan een afspraak in
op onze vestiging.

Geld ontvangen

Ontvang uw geld
contant of per bank.

Welke voertuigen kunt u verpanden?

arrow_drop_down

Ondernemers kunnen eenvoudig bij ons hun bedrijfsauto belenen

Bedrijfsauto belenen? Als u binnenkort een grote som geld nodig heeft, kunt u bij ons uw bedrijfsauto belenen. Wij kunnen u namelijk al heel snel van geld voorzien. Wanneer u namelijk het bod accepteert dat wij u per mail zullen uitbrengen, nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen. Hier zullen wij de contracten met u in orde maken en u meteen het geld uitkeren. Bij ons heeft u uw geld dus veel sneller in handen dan wanneer u bijvoorbeeld naar de bank zou gaan.

U kunt uw wagen gewoon blijven gebruiken

Wanneer u bij ons uw auto verpanden komt, hoeft u deze niet bij ons in te leveren. Dit betekent dus dat u gewoon gebruik kunt blijven maken van uw wagen op het moment dat u bij ons een lening heeft lopen. Ook betalen wij de vaste lasten van uw auto gedurende de periode dat u bij ons een lening heeft lopen. Mocht u meer geld nodig hebben, dan kunt u ook uw privé auto bij ons verpanden. Ook campers en caravans worden door ons geaccepteerd. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Menu