Auto verpanden blijven rijden

Auto verpanden blijven rijden

U kunt hier uw auto verpanden en toch blijven rijden!

Auto verpanden blijven rijden

Iedereen komt weleens in een situatie dat hij of zij geld nodig heeft, maar dat zijn of haar bankrekening even geen grote uitgaven toestaat. In dat geval kunt u bij ons uw wagen komen verpanden. Wanneer u bij ons uw auto verpanden komt, kunt u er gewoon in blijven rijden. Het is dus niet nodig om uw wagen in onze stalling onder te laten brengen. Zo worden wij enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen. Zolang de lening loopt, blijft dit van kracht. Heeft u uw lening eenmaal afgelost dan is de overeenkomst ten einde en wordt u weer de eigenaar van uw auto.

Auto verpanden blijven rijden

Aanvraag indienen

Uw aanvraag wordt binnen
24 uur behandeld.

Afspraak inplannen

Plan een afspraak in
op onze vestiging.

Geld ontvangen

Ontvang uw geld
contant of per bank.

Welke voertuigen kunt u verpanden?

arrow_drop_down

Bij ons kunt u uw auto verpanden en gewoon blijven rijden!

Auto verpanden blijven rijden? Veel mensen moeten er niet aan denken dat zij hun auto langere tijd zouden moeten missen. Wij snappen dit maar al te goed en vandaar dat u bij ons uw auto verpanden kunt en toch gewoon kunt blijven rijden. Wilt u daarom een aanvraag indienen, dan kunt u dit doen via het formulier op onze site. Wanneer u hier uw gegevens invult, zullen wij bekijken of uw wagen in aanmerking komt voor verpanden. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Uiteraard staat het u altijd vrij om het bod af te wijzen.

Lening afbetaald? Dan wijzigen wij de papieren weer!

Als u bij ons een lening afsluit, heeft u een bepaalde periode om het geld weer terug te betalen. Wanneer u dit gedaan heeft, zullen wij de papieren weer in orde maken zodat u ook op papier weer de auto in uw bezit krijgt. Vul daarom vandaag nog het aanvraagformulier in. Dan kunt u op heel korte termijn uw geld al komen ophalen bij een van onze pandjeshuizen. Heeft u nog vragen? Stel ze ons gerust, telefonisch of via de mail, of kom bij ons langs.

Menu